Vintage mesto u Beogradu koje će vas oduševiti!

11:52 AMŽivim u Beogradu već 7 godina i nisam znala da u njemu postoji Hajd park (imenjak londonskog Hyde parka) a postoji još od 1930. Moje draga Ana sa bloga Anin Avon Kutak i Beleške još jedne Ane predložila je Hyde Park Restoran za naše viđanje te sam ih odmah potražila na Instagramu i ostala sam bez teksta, bukvalno.  Prvo smo se dogovarale za večernje druženje ali sam, posle fotografija na njihovom ig profilu rekla da ovo mora po danu da se obiđe kako bismo fotografisale. :) I otišle smo juče, baš rano ujutru, već oko 10h..na prvu jutarnju kafu. Pošto je bilo rano bilo je svega par gostiju pa smo imale priliku da veći deo restorana fotografišemo. Fotkala sam telefonom kako bih podelila fotke i na Insta Story opciji pa se nadam da vam ne smeta što ću ih poređati u kolaže u ovom postu :) Mi smo se oduševile, i preporučujemo vam ovo, u svakom smislu, unikatno mesto! :)  Cene im jesu nešto više nego obično ali mislim da se nećete pokajati ako ih posetit :) Adresa je Kneza Aleksandra Karađorđevića 6 :)

You Might Also Like

8 коментара

 1. Neverovatne slike.Čuo sam za to mesto,ali nisam znao šta je to.

  ReplyDelete
 2. Izgleda fenomenalno. Nisam cula za ovo mesto ali cu ga posetiti svakako

  ReplyDelete
 3. Ovo izgleda toliko predivno, fotografije su prosto fantastične!
  amna-tbhidc

  ReplyDelete
 4. Savršene fotografije. Mislim da je odlično što ti možeš mjesto gdje živiš istraživati i nalaziti nova mjesta, dok ja svoje selo znam napamet, čak i putove koji idu po polju! :)

  Fantastiko World

  ReplyDelete
 5. Nisam vula za ovaj retoran, ali pobogu, po tvojim slikama izgleda neverovatno! Jako bih vokeka da ga posetim, zaista. :D
  novi post:Teen Queen

  ReplyDelete
 6. Ovo izgleda kao iz bajke <3
  www.fashionovertherainbow.com

  ReplyDelete
 7. Ja sam preeeodusevljen! Poscujem sigurno! Hvala puno za info! xx ♥

  ReplyDelete

Radujem se svakom komentaru koji mi ostavite! :)