Predivni Instagram profili koje vam preporučujem!

10:00 AMZa početak nove radne nedelje spremila sam vam jedan post pun predivnih fotografija. U poslednjih par nedelja ovo su Instagram profili koje sam obožavala i koje sam poželela da podelim sa vama! Bilo je tu još dosta njih ali ovih pet su definitivno najlepši i potpuno u mom fazonu. Već znate da ja obožavam svetle i šarene fotografije. Volim i #flatlay i zaista se trudim da svoj profil održim u tom belo-šarenom fazonu čak i u ovim jesenjim danima kada je zbog svetlosti, na našem podneblju, jako teško to konstantno izvoditi. U svakom slučaju, neću vas više zadržavati na tekstu već ću vas pustiti da pogledate profile i zamoliću vas da mi u komentarima napišete koje ste profile vi obožavali u poslednjih par nedelja :) 

You Might Also Like

9 коментара

 1. Super odabir. Bez razmišljanja sam zapratila sve profile.
  http://milanasweetlife.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Profili su divni!!

  PS:Srecna slava,mislim da si rekla da ti je danas ❤☺

  mywonderland-xoxo.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Cini mi se da si vec jednom pisala ovakav post. Sve profile koje si preporucila sam ubrzo i zapratila i to su sada jedni od profila sa najlepsim fotografijama koje ugledam kada udjem u aplikaciju. Fotke ovde mi deluju jos profesionalnije , svetlije , pozitivnije... Srecan ponedeljak!
  http://mojnacindaletim.blogspot.rs/

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. Predobrih fotki ima na svakom od navedenih, ali mi je favorit definitivno poslednji profil. :)
  Hvala što si ih podelila!

  fashionholicyeahh.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Stvarno sam zahvalna na ovom postu! U zadnje vrijeme sam pregledala tisuču slika na insti, i sve mi je manje ljudi na popisu gledanja njihovih slika. :)

  Fantastiko World

  ReplyDelete
 7. Otvorila sam Instagram pre nekih mesec dana, pa se jos uvek navikavam i u potrazi sa sam za 'savrsenim' profolima. Mogu ti reci da si jedna od prvoh 5 osoba koje sam zapratila :D
  novi post:Teen Queen

  ReplyDelete
 8. Bukvalno obožavam @onthebd_project, stvarno je prepun inspiracije i prelepih slika:) Sjajan odabir! <33

  Marsyly

  ReplyDelete

Radujem se svakom komentaru koji mi ostavite! :)